De Speelgoedbank Rotterdam is een Stichting, opgezet door vrijwilligers, die elk kind onbezorgd wil laten spelen. Het doel van de stichting is:

het doorgeven van goed en herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen.

Door speelgoed in te zamelen geven wij ALLE kinderen van ouders in Rotterdam en omstreken de kans om onbezorgd te kunnen spelen.

 

Het bestuur van Stichting Speelgoedbank Rotterdam bestaat uit:

Ursula van Meurs 

Ursula van Meurs is oprichtster van de Stichting Speelgoedbank Rotterdam. Sinds het begin in 2009 is Ursula als vrijwilliger betrokken bij de Speelgoedbank. 

Suzanne Potuijt 

Suzanne Potuijt is mede bestuurslid van de stichting Speelgoedbank Rotterdam. Sinds het begin in 2009 is Suzanne als vrijwilliger betrokken bij de Speelgoedbank.

Annemarieke den Heijer  

Annemarieke den Heijer is mede bestuurslid  van de Stichting Speelgoedbank Rotterdam. Sinds het begin in 2009 is Annemarieke als vrijwilliger betrokken bij de Speelgoedbank.

       

De Speelgoedbank is niet aansprakelijk voor het gebruik van het speelgoed. Het gebruik geschiedt geheel op eigen risico.

Het speelgoed valt niet onder een garantie.

 

 

 

 

 

 

 

KvK 24453183

WIJ KRIJGEN EEN NIEUWE REKENING

Stichting Speelgoedbank Rotterdam

speelgoedbank-rotterdam@gmail.com

Wij zijn uitsluitend open op afspraak voor inname van speelgoed.

Dit gaat uitsluitend via mail. 

Vanwege enthousiaste particuliere donateurs is onze mailbox vol. Hou rekening met langere wachttijden op antwoord en afspraken.

 

 

 

 

 

 

DE BATAVIER

Batavierenstraat 15

3014 JH Rotterdam